VELKOMMEN TIL VATNAHALSEN

– stedet for de storslåtte natur- og kulturopplevelsene. Helt siden 1896 har Vatnahalsen vært et yndet reisemål for nordmenn og europeere på jakt etter et fristed til fjells. Det er et flott utgangspunkt, enten du ønsker å nyte tradisjonsrik mat og mektig utsikt, bedrive frikjøring på ski, eller utforske UNESCO-registrerte Nærøyfjorden Verdensarvpark. Her skal du kunne komme året rundt og finne en hjemmekoselig stemning, en god seng, et godt måltid og et gjestfritt vertskap.

HOTELLET

Her finner du roen mellom fjell og fjord, øverst i Flåmsdalen, med spektakulær natur på alle kanter. Vatnahalsen er et vennlig, tradisjonsrikt og opplevelsesbasert helårshotell – midt i den norske kulturarven.

KALENDER & WEBKAMERA

Se hva som skjer på Vatnahalsen fremover (og akkurat nå)

Aktivitetskalender

Toppturkurs
Hvitserk arrangerer 4-dagers toppturkurs på Vatnahalsen i januar og februar. Dette er et kurs som er ment for alle med lite eller middels erfaring, der du lærer om veivalg, skiteknikk og skredlære før årets topptursesong.
23.01–26.01
30.01–02.02
06.02–09.02
Les mer om kurset her.

Topptursymposium
Nøkkelen til trygg ferdsel i fjellet er kompetanse og erfaring. Denne sesongens Topptursymposium går av stabelen 27. februar – 1. mars på Vatnahalsen med erfarne foredragsholdere og guider. Vi har dessverre kun 42 plasser, så det gjelder å melde seg på tidlig.  Les mer og meld deg på her.

Flåmsdalenløpet
23. mai er det klart for Norges vakreste halvmaraton. 
Les mer og meld deg på her.

FILMER

Se våre gjesters opptak fra Vatnahalsen og området rundt.

#VATNAHALSEN

Se våre gjesters egne bilder fra Instagram. Tagg ditt bilde med #Vatnahalsen.

Today’s view #flamvalley #vatnahalsen #snow #winter #hotell #mountain #vinter #flamsbana #visitus #visitnorway #fjell #vakkert 📸: @floriniam
Our instagram
Winter wonderland ❄️ #snowday#vatnahalsen#flåmsbana #pudder#skiing#skitouring#topptur Foto: @johannaekbom
Our instagram
Kjosfossen by night #kjosfossenwaterfall #flåmsbana #magicmoment#winter #govikings#visitnorway #visitsognefjord
Our instagram
Moonshine 🤩 #vatnahalsen#moonshine #skiing#skiandtrain #welovesnow#skitouring
Our instagram

DER HISTORIEN OPPLEVES