VELKOMMEN TIL VATNAHALSEN

– stedet for de storslåtte natur- og kulturopplevelsene. Helt siden 1896 har Vatnahalsen vært et yndet reisemål for nordmenn og europeere på jakt etter et fristed til fjells. Det er et flott utgangspunkt, enten du ønsker å nyte tradisjonsrik mat og mektig utsikt, bedrive frikjøring på ski, eller utforske UNESCO-registrerte Nærøyfjorden Verdensarvpark. Her skal du kunne komme året rundt og finne en hjemmekoselig stemning, en god seng, et godt måltid og et gjestfritt vertskap.

Hjertelig hilsen
Jannet Aksnes

HOTELLET

Her finner du roen mellom fjell og fjord, øverst i Flåmsdalen, med spektakulær natur på alle kanter. Vatnahalsen er et vennlig, tradisjonsrikt og opplevelsesbasert helårshotell – midt i den norske kulturarven.

OPPLEVELSESPAKKER

Vatnahalsen og omegn er et område for de store opplevelsene. En aktiv livsstil spiller en viktig del av dette, og de kulturelle aspektene ved mange av aktivitetene gir en ekstra dimensjon når du beveger deg inn i naturen. 

KALENDER & WEBKAMERA

Se hva som skjer på Vatnahalsen fremover (og akkurat nå)

Aktivitetskalender

Nyttårsfeiring 
30. desember–1. januar
Vår tradisjonsrike nyttårsfeiring er fullbooket, men ta gjerne kontakt hvis du ønsker å sikre deg plass til neste års feiring.

Skredkurs 
12.–14. januar 2018 
Et tredagers skredkurs er for topptur-utøvere og andre som beveger seg i vinterfjellet.

Åpen føring
26.–28. januar & 9.–11. februar
Vi tilbyr åpen guiding disse helgene, det betyr at du eller dere kan komme innom og booke egen guide for 1200,- per hode per dag. 

Skredkurs 
1.–4. februar 2018 

Vatnahalsen Topptursymposium 
1.–4. mars 2018 
Her samles et knippe av landets ledende aktører innen sikkerhet rundt toppturaktiviteter.

Ski & Yoga 
8.–11. mars 2018 
Ta toget til fjells og fyll dagene med toppturer, yoga og god mat.

FILMER

Se våre gjesters opptak fra Vatnahalsen og området rundt.

#VATNAHALSEN

Se våre gjesters egne bilder fra Instagram. Tagg ditt bilde med #Vatnahalsen.

Sjekk ut vår nye hjemmeside Check out our new homepage https://www.vatnahalsen.no #vatanahalsen #hotellet #mountains #norge #norway #new #homepage #look #hotell #skiandtrain #ski #snow #winter #amazingplace #travel #explore #nature #natur #activities #bestill #aktiviteter #flåmsbana #rallarvegen
Our instagram
Vi er klar for julebordsesongen 2017 🌲🎅🏻 #julebord#nysnø#julestemning#pinnekjøtt#svineribbe#velkommentilfjells#vatnahalsen
Our instagram
Today’s view ❄️🗻#vinterpåvei#utno#snø#vakkert#flåmsbana#visitnorway#fjordogfjell#winter#vatnahalsenhøyfjellshotell
Our instagram
Har du ennå ikke bestillt årets julebord ? Vi har ledige datoer 🌲 Du er velkommen til å kontakte oss på tlf 57 673723 eller mail til [email protected] 🎅🏻 #julebord#julestemning#vatnahalsen#tatogettilfjells#flåmsbana
Our instagram

DER HISTORIEN OPPLEVES