Ski & Train

TOPPTUR PÅ VATNAHALSEN

Området rundt Vatnahalsen er snøsikkert, med et variert terreng som byr på lange, fine nedkjøringer i alle himmelretninger. Med Ski & Train ønsker vi å bringe dette fantastiske skiområdet til nye høyder. Når forholdene tillater det kan vi kjøre helt ned i dalen og ta Flåmsbanen tilbake til hotellet. Kombinasjonen av tog og frikjøring i verdensklasse gjør en helg på Vatnahalsen til en unik skiopplevelse.

Ski & Train Vatnahalsen

Ski & Train er et samarbeid mellom Norgesguidene og Fjellsentralen – to av Norges mest erfarne selskaper innen turer og kurs i fjellet. Alle guidene i Ski & Train er sertifiserte tindeveiledere (UIAGM) med lang erfaring og god formidlingsevne. Vi ønsker å skape lærerike, trygge og unike opplevelser i vinterfjellet. 

Våre guider tar med små grupper på 1–6 personer ut i fjellet, der du både opplever unik skikjøring og får en innføring i grunnleggende verktøy for å bevege deg i vinterfjellet. Guiden sørger for å tilpasse aktiviteten til gruppens ferdighetsnivå. Pris per dag er 6.500,- per guide, uavhengig av antall personer (1–6). Guide må bookes for minimum 2 dager. Bestilling av guide er på forespørsel, og det tas forbehold om at det finnes ledige guider for gjeldende dager.  

Målet med Ski & Train er å skape unike skiopplevelser og samtidig bygge kompetanse rundt frikjøring. Å gå i fjellet med guide tilfører turen noe ekstra i form av kunnskap og erfaring som gir enda bedre turopplevelser. Det skal være trygt, moro og lærerikt. 

For å være med på guidet tur trenger du: 
– Alpine turski (randonee), telemarkski eller split-board
– Feller som passer skiene
– Sekk med klær og mat for en vinterdag 
– Skredsøker, spade og søkestang