Events

EVENTS

Vi ønsker å tilby bedrifter et opphold utenom det vanlige. Utenom høysesongen er det derfor mulig å booke hotellet eksklusivt med full betjening. Dette er med på å skape unike rammer rundt kickoffs, produktlanseringer og samlinger. Ønsker dere å utforske Verdensarvparken eller naturen rundt hotellet hjelper vi gjerne til med å skreddersy et program.

Ved eksklusiv bruk av hotellet må minst 35 rom reserveres. Ta kontakt for mer informasjon om dette tilbudet.

REFERANSER

Vi var en stor gjeng på nesten 40 personer som hadde vår tredagers Kickoff-konferanse på Vatnahalsen 6.-8. februar 2019. En flott opplevelse fra ende til annen! Hotellet og betjeningen var svært behjelpelige og serviceinnstilte både i planleggingsfasen og under oppholdet; alt lot seg fikse, enten det var inne eller ute, og fleksibiliteten var stor når vi innimellom endret på planer og opplegg.

Selve stedet har en fantastisk beliggenhet, og hotellet fremstår som både lunt, hyggelig og praktisk. Vi hadde gode møter (med vaffelpauser!), flotte skiturer på langrenns- og randonnéeski (med supert turfølge fra hotellet) og isfiske på vannet (uten fiskelykke, riktignok...), og ikke minst en sjarmerende tur med Flåmsbanen tur/retur Flåm.

Alt i alt en flott konferanse, og vi har ingen betenkeligheter med å anbefale stedet til bedrifter med sporty ansatte som trives i uformelle omgivelser.

– Bente