Selskap

JUBILEUM & BRYLLUP

Bryllup, bursdag eller fest. Vatnahalsen har rammen for de spesielle anledningene. Atmosfæren i de naturlige omgivelsene løfter stemningen og skaper unike opplevelser. Vi kan servere inntil 120 gjester og har en overnattingskapasitet på ca. 85 gjester. 

Siden Vatnahalsen åpnet dørene i 1896 har hotellet vært en populær bryllupsarrangør for de som ønsker det ekstraordinære, men også det enkle og nære. Hver anledning stiller ulike krav – mat, antall gjester, musikk, overnatting og aktiviteter. Noen ønsker en mer særegen stemning og det tar vi hensyn til. Hos oss er det meste mulig.

På Vatnahalsen kan dere kombinere festen med en dag eller to på oppdagelsesferd i kulturarven rundt hotellet. Flåmsdalen, Aurlandsfjorden, Stegastein, Skarvheimen og Rallarvegen ligger i hotellets nærområde og byr på unike opplevelser for alle aldersgrupper. Og det blir alltid god stemning når brudefølget ankommer hotellet via Flåmsbana – en av verdens vakreste togturer.       

Vi tilbyr en festpakke fra 1695,- pr. person der følgende er inkludert:
– Velkomstdrink
– 3-retters festmeny
– Overnatting i dobbeltrom
– Frokost

Vi setter sammen menyene etter ønske, behov og sesong.
Ferske råvarer og en fantasifull kokk gir måltidet det lille ekstra.
Ta kontakt med oss på [email protected]

REFERANSER

Vi er 4 barndomskompiser som skulle feire 50-årsdag. Det vi ønsket var et sted der vi kunne tilbringe en helg sammen med våre gjester, gjerne på et sted med spesiell sjarm og atmosfære. Valget falt på Vatnahalsen. Og for et lykkelig valg det var. Et hotell bredfullt av sjarme, en unik beliggenhet – og en betjening som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. Vi smilte oss inn i de 50. Og vi smiler ennå :-)

Beste hilsen
Rolf Mork-Knudsen