Selskap

JUBILEUM & BRYLLUP

Bryllup, bursdag eller fest. Vatnahalsen har rammen for de spesielle anledningene. Atmosfæren i de naturlige omgivelsene løfter stemningen og skaper unike opplevelser. Vi kan servere inntil 80 gjester.

Siden Vatnahalsen åpnet dørene i 1896 har hotellet vært en populær bryllupsarrangør for de som ønsker det ekstraordinære, men også det enkle og nære. Hver anledning stiller ulike krav – mat, antall gjester, musikk, overnatting og aktiviteter. Noen ønsker en mer særegen stemning og det tar vi hensyn til. Hos oss er det meste mulig.

På Vatnahalsen kan dere kombinere festen med en dag eller to på oppdagelsesferd i kulturarven rundt hotellet. Flåmsdalen, Aurlandsfjorden, Stegastein, Skarvheimen og Rallarvegen ligger i hotellets nærområde og byr på unike opplevelser for alle aldersgrupper. Og det blir alltid god stemning når brudefølget ankommer hotellet via Flåmsbana – en av verdens vakreste togturer.       

Vi tilbyr en festpakke fra 2295,- pr. person der følgende er inkludert:
– Velkomstdrink
– 3-retters festmeny
– Overnatting i dobbeltrom
– Frokost

Vi setter sammen menyene etter ønske, behov og sesong.
Ferske råvarer og en fantasifull kokk gir måltidet det lille ekstra.
Ta kontakt med oss på [email protected]

REFERANSER

Bryllup 29.04.2023

Vatnahalsen er den perfekte lokasjon for et eventyrbryllup i fjellet! 

I det man kommer ut av toget på Vatnahalsen stasjon blir man slått av den nydelige naturen og utsikten som omringer hotellet, og man kan med en gang kjenne roen senke seg. Ikke bare har hotellet en fantastisk beliggenhet midt mellom fjellene, men det har også en helt unik avslappet atmosfære som utstråler en perfekt hjemmekoselig høyfjells-wibe. 

Fra vi startet planleggingen av bryllupet har vi fått fantastisk hjelp av betjeningen ved hotellet. Maten og drikken var nydelig, og betjeningen gjorde sitt ytterste gjennom hele helgen for at vi og gjestene skulle føle oss ivaretatt og sett. Hotellet og betjeningen fortjener all skryt de kan få - vi er så utrolig glade for at vi valgte Vatnahalsen som lokasjon for bryllupet!

                                                                                                                                            Dette er en plass man ikke kan unngå og bli glad i, takk for at dere gav oss drømme-bryllupet vårt!

- Sandra og Daniel - 

 

Vi er 4 barndomskompiser som skulle feire 50-årsdag. Det vi ønsket var et sted der vi kunne tilbringe en helg sammen med våre gjester, gjerne på et sted med spesiell sjarm og atmosfære. Valget falt på Vatnahalsen. Og for et lykkelig valg det var. Et hotell bredfullt av sjarme, en unik beliggenhet – og en betjening som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. Vi smilte oss inn i de 50. Og vi smiler ennå :-)

Beste hilsen
Rolf Mork-Knudsen

 

Bryllup 19.09.20

Tusen takk for en fantastisk feiring ! Nydelig mat og super service. Vatnahalsen anbefales på det varmeste.

-Grethe og Sverre-

                                                                                       

Me gifta oss, og feira vinterbryllaup på Vatnahalsen Høgfjellshotell, i februar månad. Dette kan me på det varmaste anbefala, både for frifluft - og skiglade, samt for andre! Den intime atmosfæren ein får på denne staden, er vanskeleg å attskapa. Særleg sidan staden er billaus, og kùn kan nåast med tog. For oss som er opptekne av bærekraft, gav dette oss ekstra glede. Mellom Oslo og Bergen, ligg denne raude perla, på kanten av stupet mot Flåmsdalen, og mot det meir milde, og gjestfrie Reinungavatnet. Hotellet og Spisesalen var nydeleg pynta, det var fyr i peisen i Stuen, dei ansatte stod på både natt og dag for gjestene, maten var usøkt, og all vår familie og vener har i ettertid skrytt av staden. Igjen; me kan på det varmaste anbefala Vatnahalsen Høgfjellshotell for dykkar bryllaup / arrangement !

-Hege & Magnus-