Kurs & Konferanse

KURS & KONFERANSE

Vi byr på en hyggelig kurs & konferanseopplevelse der hverdagens høye tempo legges litt til side, der det er rom for å sette ting i perspektiv og ta viktige avgjørelser. Våre lokaler egner seg like bra til små, intime møter, som store sammenkomster med opp til 125 personer. Konferanserommet er utstyrt med moderne presentasjonsutstyr, og vi gjør alltid vårt beste for å legge til rette for våre gjesters behov.

 

Konferansepakke med 2 overnattinger 
Inkluderer fullpensjon, kurslokale, grupperom, konferansevaffel, samt 2 kaffeserveringer pr. dag. 3080,- per person i dobbeltrom. 

Konferansepakke med 3 overnattinger
Inkluderer fullpensjon, kurslokale, grupperom, konferansevaffel, samt 2 kaffeserveringer pr. dag. 4590,- pr. person i dobbeltrom

Kombiner kurs & hyggelige aktiviteter
Konferansepakke med 2 overnattinger + Fjordsafari inkluderer fullpensjon, kurslokale, grupperom, konferansevaffel, samt 2 kaffeserveringer pr. dag, togbilletter t/r Flåmsbana + Fjordsafari dag 2
Fra 4190,- pr. person i dobbeltrom.

Tillegg for enkeltrom 300 ,- pr natt. Vi tilbyr også dagskonferanser – ta kontakt her for tilbud.

REFERANSER

Vi var en stor gjeng på nesten 40 personer som hadde vår tredagers Kickoff-konferanse på Vatnahalsen 6.-8. februar 2019. En flott opplevelse fra ende til annen! Hotellet og betjeningen var svært behjelpelige og serviceinnstilte både i planleggingsfasen og under oppholdet; alt lot seg fikse, enten det var inne eller ute, og fleksibiliteten var stor når vi innimellom endret på planer og opplegg.

Selve stedet har en fantastisk beliggenhet, og hotellet fremstår som både lunt, hyggelig og praktisk. Vi hadde gode møter (med vaffelpauser!), flotte skiturer på langrenns- og randonnéeski (med supert turfølge fra hotellet) og isfiske på vannet (uten fiskelykke, riktignok...), og ikke minst en sjarmerende tur med Flåmsbanen tur/retur Flåm.

Alt i alt en flott konferanse, og vi har ingen betenkeligheter med å anbefale stedet til bedrifter med sporty ansatte som trives i uformelle omgivelser.

– Bente

 

«Institutt for geografi ved Universitetet i Bergen avholdt sitt årlige strategiseminar på Vatnahalsen i november. Vi fikk en personlig og hjertelig velkomst og følte oss veldig godt ivaretatt under hele oppholdet. God mat og atmosfære la fine rammer for seminaret. Vi kommer gjerne tilbake – takk for god service!»

– Gro